Veilig wonen

Veilig wonen

Nieuwe beveiliging, brandveiligheid of kindveiligheid?

Samen met onze vakmensen maak je een plan voor alle gewenste veiligheidsproducten. Je hebt bijvoorbeeld nieuwe sloten nodig, of een camerasysteem. Ook wil je het huis voorzien van brand- en koolmonoxidemelders. Voor de woonkamer heb je deurstoppers nodig, want ook de veiligheid van je kinderen in huis vind je belangrijk.

Alles besproken en naar wens? Dan geef jij je akkoord. De vakman of -vrouw monteert de veiligheidsproducten zo snel mogelijk bij jou aan huis.

In 4 stappen naar veilig wonen

1. Kies de juiste inbraakpreventie

Met een goed slot op de deur ben je er niet. Ook ramen vragen om de juiste afsluiting. Doe het goed en maak een plan voor je hele woning. De Hubo vakman helpt je hierbij.

PKVW EN SKG 
Een advies neem je niet zomaar van iemand aan. Veel Hubo vakmannen zijn preventie adviseur PKVW. PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen en is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid.  Artikelen die voorzien zijn van een SKG logo, zijn gecertificeerd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). 

SKG wordt met sterren uitgedrukt in het aantal minuten inbraakvertraging: 
1 ster : 3 minuten inbraakwerend 
2 sterren : 3 minuten zelfstandig inbraakwerend 
3 sterren : 5 minuten zelfstandig inbraakwerend 

Om in aanmerking te komen voor een PKVW keurmerk moeten je sloten gecertificeerd en gekeurd zijn. Een officieel keurmerk levert voordeel op bij verzekeringen, maar bovenal weet jij als bewoner dat je er alles aan gedaan hebt om je persoonlijke spullen niet in de handen te laten vallen van inbrekers. Ga samen met de Hubo vakman aan de slag en pak stap voor stap de beveiliging aan. 

Kies voor inbraakpreventie, brandbeveiliging en kindveiligheid.

Inbraakpreventie
Camerabeveiliging
Brandpreventie

2. Kies geschikte brandveiligheidsproducten

Onderdeel van veilig wonen is ook brandveiligheid. Brand ontstaat op plekken waar je het niet verwacht en op momenten waar je geen rekening mee houdt. Wat is het dan fijn, dat mocht er brand uitbreken, je wel tijdig gewaarschuwd wordt. Bij Hubo zijn diverse melders verkrijgbaar. Tevens krijg je advies over de plekken die je voorziet van een melder. Wat is de meest logische plek en waarom. Ook heeft Hubo blusmiddelen om een kleine brand te blussen. 

Rookmelder
Rookmelders
Koolmonoxidemelder

3. Kies voor veiligheid en gemak

Met innovatieve producten maak je jouw huis heel snel veel veiliger. Bijvoorbeeld met een camerasysteem. Dan hoef je niet altijd de buren te vragen of zij op de woning letten, je kijkt vanaf je vakantie adres gewoon mee. Deze systemen breid je op alle fronten uit, van het bedienen van je verlichting tot aan persoonlijke alarmknoppen toe. 

Het Hubo vakteam komt de camerasystemen thuis monteren.

Montage
Beveiligingscamera

4. Kies voor kindveiligheid

Veel ongelukken met kinderen gebeuren in en rond je huis. Niet alles kun je voor zijn, maar voor vele risico’s kun je maatregelen treffen. Denk aan keukenkastjes die kinderen niet open kunnen maken, daarin kun je schoonmaakmiddelen opbergen. Maar ook stopcontactbeveiligersdeurstoppers en koordstoppers. Met deze laatste hang je de koorden van de jaloezieën op veilige hoogte op.

Deurstopper
Koortstopper
Stopcontactbeveiliging
Kastdeurgrendel

4 redenen voor veilig wonen van Hubo

1. Alles naar jouw wens
Vanzelfsprekend heb je vragen: 'Hoe zorg ik voor de juiste beveiliging van mijn deur?', en: 'Hoe maak ik mijn huis brandveilig?' De Hubo vakman helpt je. Hij maakt samen met jou de juiste keuze voor veiligheid in en om jouw huis.

2. Uitgebreid assortiment
Wij hebben een groot assortiment in hang- en sluitwerk, camera's, alarmsystemen, brandveiligheid en kindveiligheid. Zo komen we altijd tot een juiste aanpak met de beste producten.

3 PKVW gecertificeerd
Wist je dat bijna elke Hubo vakman preventieadviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen is, of zelfs erkend adviseur? Hubo heeft daarmee alle kennis in huis voor de veiligste deur van Nederland.

4. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 (!) jaar
Dat telt. Zo weten onze vakmensen precies hoe ze jouw huis beveiligen en veilig maken. Routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw deur daarom niet serieus nemen; elke situatie is anders en verdient evenveel aandacht.

Kun je ons huis voorzien van PKVW gecertificeerde beveiliging?

Ja. Veel Hubo vakmannen zijn preventie adviseur PKVW. PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen en is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Lees hier alles over PKVW.

Kunnen jullie een cilinder of slot vervangen?

Ja, wij vervangen cilinders en sloten.

Kunnen jullie ook ramen beveiligen?

Ja. Dan brengen we veiligheidsbeslag, sloten, en raambomen aan.

Kunnen jullie een voordeur beveiligen?

Ja. Dan gaan we aan de slag met een driepuntssluiting of een meerpuntssluiting. Maar denk ook aan dievenklauwen en inbraakstrips.

  • Veilig wonen
  • Veilig wonen
  • Veilig wonen
  • Veilig wonen
  • Veilig wonen