Kwastenreinigers

Kwastenreinigers: voor schone en zacht kwasten

Kwasten koop je met als doel om ze vaker te gebruiken. Na gebruik van een kwast zorg je dat de verf of lak goed uit een kwast wordt verwijderd. Dit doe je met een zogenaamde kwastenreiniger. Op die manier gaat je kwast langer mee, want hij wordt niet alleen schoon maar ook zacht! Het is zelfs effectiever en sneller dan kwasten schoonmaken met terpentine. In je zoektocht naar geschikte kwastenreinigers kom je al snel uit in onze winkel. 

Hoe werkt een een goede kwastenreiniger?

Met een goede kwastenreiniger weet je zeker dat je kwasten langer meegaan. Hoe je dat slim aanpakt? Na gebruik van een verf- of lakkwast stop je ze in een pot of blok met kwastenreiniger. Beweeg de kwast of roller goed zodat alle haren in aanraking komen met de reiniger. Laat het een aantal minuten inwerken en masseer zo nodig de haren. Vervolgens haal je de kwast of roller eruit om hem vervolgens te laten drogen. 

Kwastenreiniger kopen? Hubo helpt!

Zoek je goede kwastenreinigers voor je kwasten en rollers? Dan zit je bij ons helemaal goed, want wij bieden je de keuze uit verschillende topmerken en soorten kwastenreinigers. Neem een kijkje bij ons assortiment en laat je verrassen door het veelzijdige assortiment verfspecials

Advies nodig van een professional of op een andere manier hulp nodig? Ons vakteam staat te allen tijde voor je klaar.