Afdichtingen, klemmen & zadels

  • 1 -23 van 26 producten
Hubo staat voor je klaar!

Het beste installatiemateriaal voor jouw CV!

Ben je druk bezig om je nieuwe huis af te maken of ben je alleen maar bezig om een nieuwe CV ketel te plaatsen? Bij Hubo helpen we je dan graag op weg. In ons assortiment zijn tal van oplossingen te vinden als het gaat om installatiemateriaal voor je centrale verwarming. Of het nu gaat om een thermostatische radiatorkraan of thermostaat voor in de kamer. Bij ons in het assortiment is het allemaal te vinden.

Overal in huis lekker verwarmd

Bij Hubo vinden we het belangrijk dat je niet in de kou hoeft te zitten. Vandaar dat we tal van oplossingen voor je verwarmingsinstallatie in ons assortiment hebben opgenomen. Of het nu gaat om een radiatorkraan of radiatorkoppeling. Bij ons is het allemaal te vinden. Met onze radiatorkranen kun je de verwarming gemakkelijk open draaien tot het niveau tot waar jij dit graag zou willen hebben. Zo kun je de warmte goed reguleren, maar weet je in ieder geval zeker dat je het niet zomaar koud zult hebben.

Kamerthermostaat

Daarnaast hebben we ook tal van kamerthermostaten opgenomen in ons assortiment. Met een kamerthermostaat kun je gemakkelijk de temperatuur instellen welke je graag wilt hebben als temperatuur in huis. Zo wordt de ruimte verwarmd totdat de temperatuur is bereikt. Heb je nog vragen over het aansluiten van onze installatiematerialen voor de centrale verwarming? Stel ze dan gerust, bel ons of kom langs in een van onze winkels.