Douchegoten & vloerputten

  • 1 -12 van 12 producten
Hubo staat voor je klaar!

De douchegoot: onmisbaar in jouw douche

Een douchegoot, ook wel vloerput, doucherooster of douchedrain genoemd, is een ontzettend belangrijk onderdeel van je douche. Dankzij een douchegoot wordt het water tijdens je douchebeurt goed opgevangen, waarna het vlot afgevoerd wordt richting het riool. Bovendien houdt het rooster van de doucheafvoergoot haren en zeepresten grotendeels tegen, waardoor je afvoer niet snel verstopt raakt. 

Welke douchegoot kies ik?

Ben je je douche aan het verbouwen en heb je een nieuwe douchegoot nodig? Of is je huidige vloerput gewoon toe aan vervanging? Bij Hubo vind je allerlei soorten douchegoten en vloerputten. Ga bijvoorbeeld voor een langwerpige douchegoot, die volledig rvs is en je makkelijk kunt installeren. Je kunt bij ons ook terecht voor vloerputten van andere soorten materialen, waaronder pvc en kunststof. Let bij je keuze niet alleen op het soort materiaal, maar ook op de lengte en hoogte van de douchegoot of vloerput. Zo voorkom je verrassingen en weet je zeker dat de maat van de goot of put geschikt is voor jouw douche.

Persoonlijk advies nodig?

Ook stijl staat hoog in het vaandel bij Hubo. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een stijlvolle douchegoot in het zwart. Perfect als dit de hoofdkleur van jouw badkamer is. Heb je een afvoergoot voor je douche nodig, maar geen idee welke? Of heb je een keuze gemaakt, maar kun je wel wat tips gebruiken voor de installatie van de goot? Hubo helpt. We staan voor je klaar met handige tips en advies en beantwoorden graag al jouw vragen.