Raambeslag

Filter en sortering

  • 1 -23 van 116 producten
Hubo staat voor je klaar!

Raambeslag

Ben je druk bezig met het klussen aan de ramen en de veiligheid van je ramen? Bij Hubo bieden we tal van oplossingen als het gaat om raambeslag. Met onze raambeveiliging weet je zeker dat je raam goed op slot zit en er geen ongenode gasten zomaar naar binnen kunnen komen.

Raamuitzetter

In ons assortiment hebben we, naast standaard raambeslag, ook een groot aantal raamuitzetters. Met een raamuitzetter kun je ervoor zorgen dat het raam open kan staan en vast blijft staan op een bepaald punt. Zo kan je raam niet afbreken door een harde windvlaag.

Raambeveiliging

Om er voor te zorgen dat je je echt helemaal op je gemak kunt voelen hebben we een ruim scala aan beveiliging en raambeveiliging in ons assortiment opgenomen. Van kleine sloten die je aan het raam kunt bevestigen tot complete constructies voor in het kozijn. Bij Hubo is het allemaal te vinden. Een goede raamsluiting zorgt indirect voor een betere nachtrust. Dat is dan ook de reden dat de raamsluitingen in ons assortiment voldoen aan alle veiligheidsnormen die je je kunt bedenken.

Online of offline?

Vandaag de dag is het heel normaal geworden om online je producten aan te schaffen. Ook bij Hubo. Maar we vinden het belangrijk dat je ook nog steeds naar een fysieke winkel kunt komen met al je vragen. Kom je er dus online niet helemaal uit, dan kun je terecht in één van de winkels.