Boarddeuren

  • 1 -23 van 149 producten
Modern en strak met een boarddeur!

Boarddeur kopen? Bij Hubo helpen we je!

Ben je van plan om een nieuwe boarddeur aan te schaffen? Bij Hubo ben je dan zeker aan het juiste adres. In ons ruime assortiment deuren hebben we ook een aantal boarddeuren opgenomen. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan met daarin ook de benodigde accessoires om jouw deur te installeren. Denk bijvoorbeeld aan deurbeslag, scharnieren en gereedschappen. Ook is het mogelijk om in overleg met ons de deur te laten afhangen en afstellen

Alleen de allerbeste boarddeuren

Alle boarddeuren in ons assortiment voldoen aan eisen de eisen die je aan een board deur kunt stellen. Daarnaast kun je met een boarddeur werkelijk alle kanten op. Wil je een boarddeur met opdek of zoek je juist naar een brandwerende board deur? Alle deuren in ons assortiment zijn uitvoerig getest door zowel de fabrikant als door ons als verkoper. Zo weten wij zeker dat we je een goed product kunnen verkopen voor een eerlijke prijs. 

De allerbeste service voor jou

Bij Hubo vinden we het belangrijk dat je voorlopig weer even vooruit kunt met je nieuwe boarddeur. Daarom helpen we je graag verder. Je kunt namelijk gewoon langskomen in één van onze filialen, waar een van onze specialisten je graag verder helpt. Daarnaast kunnen we jouw deur speciaal op maat laten maken en kunnen we hem bij je thuis komen afhangen. Zo heb je helemaal geen omkijken meer naar je nieuwe boarddeur.