Vloerlampen

Vloerlampen, een belangrijk deel van sfeerverlichting

Bij de inrichting van je woning komt ook sfeerverlichting kijken. Hanglampen, vloerlampen, wandlampen, plafondlampen en tafellampen zorgen voor de juiste sfeer in huis. Met de juiste verdeling van je sfeerverlichting verlicht je elke hoek van je huis en creëer je de juiste sfeer. Hulp nodig? Hubo helpt.

Kies je juiste staande lamp

Je wil je verlichting in dezelfde stijl als je woning, daarom hebben wij bij Hubo staanlampen in diverse stijlen. Een industriele staande lamp oogt stoer. Een industriele staanlamp heeft bijvoorbeeld een robuuste grote lampenkap. In tegenstelling tot een industriele vloerlamp is een minimalistische staanlamp dan weer smal en strak. Een industriele vloerlamp moet vaak ook een groter gebied verlichten dan andere staanlampen omdat de kamers in een industrieel pand veel groter zijn. Een vloerlamp in zwart heeft een totaal andere uitstraling dan een witte vloerlamp. Als je twijfelt welke lamp het meest geschikt is voor jouw woning, vraag het gerust aan ons vakteam. Zij helpen jou verder.

Naast de stijl kies je ook de functionaliteit. Je kiest het aantal Watt, de mogelijkheid tot dimmen en of de vloerlamp een bewegingssensor heeft. Voor vochtige ruimtes kies je een staande lamp die hier speciaal is voor ontworpen. Een staande leeslamp zal anders opgebouwd zijn dan een vloerlamp om een donkere hoek te verlichten.

Je vloerlamp aankopen bij Hubo

Zoek jij een vloerlamp in zwart, een industriele staande lamp, een vintage staande leeslamp of een moderne staanlamp? Ons vakteam staat voor jou klaar om de juiste keuze te maken.