Reciprozagen

Reciprozaag gebruiken voor je zaagklus

Als je een veeleisende zaagklus hebt, is een reciprozaag wellicht de oplossing. Deze elektrische zaagmachine is geschikt voor een groot aantal zaagwerkzaamheden. De reciprozaag heeft een langwerpige vorm en de zaagsnelheid kan naar wens ingesteld worden. Met deze handige zaag kan je met groot gemak hekken, kozijnen, buizen en takken doorzagen. Hubo heeft de beste reciprozagen in het assortiment. 

Snel zagen met een reciprozaag

Een reciprozaag is uitgerust met een sterke motor waarmee je in vele materialen kan zagen. Je bereikt hierbij hoge zaagdieptes. De zaagbladen zijn eenvoudig te verwisselen en de stand van de zaagvoet is aanpasbaar. De diverse modellen liggen goed in de hand vanwege een ergonomische vormgeving en een laag gewicht. De reciprozaag is ideaal voor snoeiwerk en allerhande zaagklussen in huis. Dit zaagapparaat is eenvoudig te bedienen. Dankzij een traploze schakelaar bepaal je bijvoorbeeld de snelheid van de zaagbewegingen. Zo is het mogelijk om bij het begin van een klus zachtjes te beginnen en vervolgens extra kracht te zetten. Snel werken is kortom geen enkel probleem. 

Accu reciprozaag: verkrijgbaar bij Hubo

Een accu reciprozaag is ontzettend fijn voor klussen in de tuin en plekken waar geen netstroom beschikbaar is. Ook heb je geen last van een hinderlijk snoer bij lastige klusjes. Als je bijvoorbeeld wilt zagen op een plek met nauwelijks ruimte voor zaagbewegingen, biedt de reciprozaag de helpende hand. Met dit apparaat kan je zelfs in de lastigste situaties zagen. Kies voor het beste resultaat het juiste reciprozaagblad.