Hout profielen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 151 producten
Hubo staat voor je klaar!

Hubo helpt bij profielhout kiezen

Hout profielen bieden jouw huis een authentieke look. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom huiseigenaren regelmatig voor hout kiezen in plaats van PVC of metaal. Ga voor het houten U profiel en kies voor het houten hoekprofiel voor randafwerking. Houtprofielen hebben een aantal grote voordelen. Hulp nodig bij het kiezen van kozijn- en deurprofielen? Hubo helpt!

Wat zijn de voordelen van houtprofielen?

Je creëert een authentieke uitstraling met profielhout. Daar kan geen kunststof tegenop. Hout is bovendien uitstekend in isoleren, zowel akoestisch als thermisch. Het is een sterk materiaal, waardoor kozijnhout profielen ook zwaardere raampartijen weten te dragen. Je hebt de mogelijkheid je raam- of deurprofiel van hout te verven om een frisse look te creëren en je geniet van de lange levensduur van het materiaal. Behandel je kozijnhout profielen en je deurprofiel van hout jaarlijks met vernis om het hout mooi te houden. Koop houtprofielen in een houtsoort naar keuze. Ga voor FSC-gekeurd hout met het oog op de duurzaamheid.

Welke houten profielen kiezen?

Wil jij graag houten kozijnen, deurprofielen en andere houtdetails in huis halen? Bij Hubo vind je een groot assortiment hout profielen. Zo heb je de keuze het uit het houten U profiel waarmee je rabatdelen bevestigt en het houten hoekprofiel voor randafwerking. Bekijk ook de plafondlijsten, afdeklijsten en kwartronde latten voor houten afwerkingen voor je woning.