Verfafbranders

Verfafbrander: met een heteluchtpistool aan de slag

Hubo heeft diverse elektrische verfafbranders in het assortiment. Deze werken met hete lucht. Via een heteluchtpistool verwarm je oude verflagen. Dankzij de warmte wordt de verf zacht en kan je deze gemakkelijk verwijderen. De temperatuur van een verfafbrander is vele malen hoger dan die van een haarföhn en daardoor kun je veel effectiever werken. 

Verfstripper: gemakkelijk verf verwijderen

Een heteluchtpistool kent vele toepassingen. Het apparaat wordt het meeste gebruikt als verfstripper. Na de verhitting is een verflaag op een kozijn of deur eenvoudig met een krabber weg te halen. Verder kan je met een heteluchtpistool allerlei andere materialen verhitten. Zo is het onder meer mogelijk om er bochten in kunststof leidingen mee te maken. Je moet echter wel uitkijken dat je stoffen niet te lang verwarmt, want dan kan je beschadigingen en brand veroorzaken. Om jezelf te beschermen is het aan te raden om beschermende handschoenen, een veiligheidsbril en een mondkapje te dragen. 

Een elektrische verfföhn kopen bij Hubo

Wil jij snel lelijke oude verf verwijderen van een kast, stoel of ander object? Ga dan aan de slag met een elektrische verfföhn oftewel heteluchtpistool. Dankzij de verschillende opzetstukken en instellingen stem je de luchtstroom af op het te verhitten materiaal. Verfafbranders zijn licht van gewicht en hebben een compact formaat. Ze zijn dus goed te hanteren. Een praktische elektrische verfstripper van goede kwaliteit koop je voor een lage prijs bij Hubo. Vraag onze winkelmedewerkers gerust om advies bij de aanschaf van zo’n apparaat, want ze helpen je graag.