Heteluchtpistolen

Onze heteluchtpistolen, meer dan alleen maar verfafbranders

Verf of lak van ramen en deuren halen is en blijft een lastige klus. Je kunt uiteraard kiezen om er met een schaaf- of schuurmachine tegenaan te gaan. Maar hiermee kun je niet alle kieren en kleine hoekjes bereiken. Dit lukt perfect met een verfafbrander. Bovendien wordt het hout niet beschadigd, wat je bij afschuren soms wel kan hebben. Een heteluchtpistool kan als verfafbrander ingezet worden, maar biedt ook nog veel andere mogelijkheden. Ontdek ze hier! Hulp nodig? Hubo helpt.

Waarvoor gebruik je zoal een heteluchtpistool

Een verfafbrander biedt talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het warm maken en buigen van kunststof of koperen leidingen en het verwarmen van krimpkousen. Je stript en bundelt er kabels mee, maakt soldeerverbindingen los en verwijdert lijm. Het opwarmen van smeltlijm is een makkelijke klus met een verfafbrander, vooral bij grote oppervlakten. Een verfbrander is ook geschikt voor het lassen van vijverfolie. Je steekt er de barbecue mee aan en je ontdooit er je koelkast mee. Andere ideeën voor het gebruik van je verfafbrander zijn bijvoorbeeld: onkruid verwijderen of het desinfecteren van oppervlakten in bijvoorbeeld vogelkooitjes of hondenhokken. Met je heteluchtpistool los je startproblemen op bij kettingzagen en gazonmaaiers die al een tijdje stil hebben gestaan. En wist je dat je heel wat aangekoekt vuil weghaalt met een verfbrander? Denk ook aan de mogelijkheid van een heteluchtpistool met accu als je op diverse locaties wilt werken.

Een verfafbrander kopen bij Hubo

Zoek je een heteluchtpistool met accu of op stroom en twijfel je nog? Ons vakteam staat voor jou klaar. Je bestelt bij Hubo gewoon online en je verfbrander wordt snel geleverd.