Tuinplanken & balken

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -19 van 19 producten
Hubo staat voor je klaar!

De keuze voor tuinplanken

Er zijn veel verschillende projecten te verzinnen waar je tuinplanken voor nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld een tuinhuisje gaat maken, komen hier zeer waarschijnlijk tuinhout planken aan te pas. Wanneer je planken voor de tuin gaat gebruiken, is het belangrijk dat je de juiste tuinhout planken gebruikt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je geimpregneerde planken gebruikt, zodat de levensduur van het tuinhuis zo lang mogelijk is. Je wilt natuurlijk niet binnen enkele jaren de planken in de tuin moeten vervangen omdat ze beginnen te rotten. 

Planken voor de schutting

Wanneer je een schutting gaat maken, is de keuze voor het hout redelijk snel gemaakt. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor geimpregneerde planken of hardhouten tuinplanken. Deze laatste soort is een zeer duurzame variant. Daardoor kunnen ze perfect gebruikt worden voor de schutting. Deze hardhouten tuinplanken hoeven namelijk niet geïmpregneerd te worden. Met enkel planken is de schutting natuurlijk nog niet helemaal af. Zorg er dan ook voor dat je bijvoorbeeld tussenpalen en schroeven hebt alvorens je aan de klus gaat beginnen.

Hulp nodig voor je schutting? Hubo helpt!

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste planken voor je klus in de tuin? Het vakteam van Hubo staat voor je klaar. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Deze zullen je perfect kunnen helpen bij de keuze voor de juiste planken voor je klus.