Fittingen & lamponderdelen

  • 1 -23 van 54 producten
Hubo staat voor je klaar!

Fittingen: voor sfeervolle en praktische verlichting

Lampen in huis op een veilige manier installeren? Gebruik dan een fitting als lamphouder. In onze winkel heb je de keuze uit allerlei soorten fittingen. Kies uit een kleine fitting of grote fitting en koop bij ons alles voor je gloei-, halogeen- en ledverlichting. De fitting E27 is de bekendste optie, maar we hebben ook een fitting E14 en een fitting met snoer. Neem daarom snel een kijkje bij ons aanbod elektra en verlichting. 

Welke fitting kies je?

Fitting E27 is de bekendste fitting en bijna bij iedereen bekend. De traditionele gloeilamp beschikt over een schroefdraad van 27 millimeter. Fitting E14 is een kleine fitting, want hij heeft een schroefdraad van 14 millimeter. Heb je nog gloeilampen in huis en wil je de verlichting in huis verduurzamen? Kies dan voor ledverlichting met een fitting E27 of fitting E14. Naast een losse lampfitting is het ook mogelijk om een fitting met snoer bij ons aan te schaffen. 

Fitting kopen? Hubo helpt!

Heb je een grote fitting nodig of wil je een lampfitting aanschaffen met snoer? Een fitting kopen doe je in onze webshop of winkel. We hebben voor alle elektra in huis passende producten in het assortiment. Je koopt dus alles op één plek en dat is wel zo gemakkelijk. 

Heb je hulp nodig bij de elektra in huis? Ons vakteam staat klaar. Een van onze medewerkers helpt je met plezier op weg.