Zwembad onderhoud & accessoires

Filter en sortering

  • 1 -22 van 22 producten
Hubo staat voor je klaar!

Producten voor zwembad reiniging aanschaffen

Het is fantastisch om een zwembad in je eigen tuin te hebben. Zeker tijdens de warme zomers die we tegenwoordig soms hebben in Nederland. Komen de kinderen uit school, dan duiken ze meteen lekker het zwembad in. Zelf geniet je misschien graag op een ander moment van het verfrissende zwembadwater. Uiteraard kun je met een eigen zwembad niet zonder zwembad onderhoud. Zwembad reiniging is regelmatig noodzakelijk.

Middelen voor zwembad onderhoud

Er zijn veel verschillende producten die je kunt gebruiken bij je zwembad reiniging. Wil je alg voorkomen, dan gebruik je anti alg of ph plus. Natuurlijk is ook een zwembadfilter een ideale optie. De pomp reinigt en filtert het water continu. Uiteraard houd je de hygiëne goed in de gaten als je zelf een zwembad hebt. Chloortabletten reinigen het water heel effectief. Wil je liever het bad reinigen zonder chloor? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld desinfectie tabletten. Deze zorgen voor een natuurlijke reiniging van het water. Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor chloor. Een bijzonder handig product is ook de hydraulische zwembadreiniger. Daarmee maak je de bodem en de wanden van je zwembad schoon. 

Hulp nodig? Je wilt advies het onderhoud van je zwembad?

Hulp nodig? Hubo helpt. Misschien heb jij een groot zwembad waar veel mensen gebruik van maken. Dan kan een zwembadrobot een ideale oplossing zijn. Wil je hierover meer informatie? Ons vakteam staat voor je klaar.