Vloeren en traprenovatie

Een laminaatvloer aanleggen, tegels verwijderen of een trap renoveren: klussen die je makkelijk zelf doet. Wij vertellen je alles over vloeren en traprenovatie.

Trap en vloer renoveren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Of wil je je trap voorzien van een nieuwe look? Hubo helpt! Lees allerlei tips en tricks om zelf je trap of vloer te renoveren en vind het materiaal dat je nodig hebt.

Zelf je trap of vloer renoveren: zo bereid je je voor

Van plan om zelf een trap of vloer te renoveren? De mooiste resultaten behaal je door je van te voren goed in te lezen én de juiste materialen aan te schaffen. Op deze pagina lees je alles over trap- en vloerrenovaties. Van een stappenplan voor het leggen van laminaat tot tips voor het verwijderen van lijmresten van je trap. Je kunt zelfs je nieuwe trap samenstellen met behulp van de trapconfigurator. Zo zie je in één oogopslag het eindresultaat helder voor je.

Wat kost een vloer- of traprenovatie?

Als je interesse hebt in een vloer- of traprenovatie, dan is het begrijpelijk dat je benieuwd bent naar de kosten. Je wilt immers weten waar je aan toe bent. De prijzen van een vloer- of traprenovatie kunnen verschillen per project. Deze zijn afhankelijk van verschillende keuzes die je maakt als je je vloer of trap gaat renoveren, zoals keuzes over het materiaal en de hoeveelheid daarvan. Als je een beter beeld wilt hebben van wat jouw vloer- of traprenovatie uiteindelijk gaat kosten, dan kun je bij Hubo een vrijblijvende offerte aanvragen. Je ziet daardoor wat de renovatie zal gaan kosten en kunt op basis daarvan je beslissingen nemen.

Schakel Hubo in

Hulp nodig bij het renoveren van je vloer of trap? De vakmensen van Hubo meten, maken en monteren aan huis – dus ook jouw nieuwe trap of vloer. Je bent daarvoor verzekerd van vak- én maatwerk. Wil je een afspraak maken? Of heb je een vraag over bijvoorbeeld onze producten of de kosten van een vloer- of traprenovatie? Neem contact met ons op of bezoek een van onze Hubovestigingen. Wij staan graag voor je klaar.