Verf

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 1760 producten
Laat je verf op kleur mengen

Goedkope verf van hoogstaande kwaliteit

Om je huis een nieuw likje verf te geven kijk je graag eens rond naar de vele mogelijkheden in verf. Met een primer of grondverf zorg je voor een goede hechting van de verf aan het oppervlak. Je krijgt dan ook een glad en helder resultaat en vlekjes worden weggewerkt. Daarnaast is er de muurverf, plafondverf en vloerverf om je ruimte verder af te werken. Wil je graag een hoogglans? Met lak over de verf heb je in een handomdraai een glanzend laagje. 

Verf op waterbasis voor een schitterend resultaat

Wist je dat verf op waterbasis heel wat voordelen heeft? Deze verf is immers sneldrogend en heeft weinig geurbelasting, waardoor je ook binnen makkelijk en snel doorwerkt. Bovendien is er geen sprake van vergeling door UV licht bij dit type verf. Een egaal en professioneel geschilderde muur is het resultaat. Vele professionele klussers verkiezen dan ook verf op waterbasis wanneer ze aan het schilderen gaan. 

Verf kopen? Dat doe je online

Ga voor het bestellen van je verf na welke type verf je nodig hebt. Bereid je het oppervlak voor met een Alabastine voorstrijk, een primer of ga je meteen aan de slag? Wil je graag een laagje lak om je muur af te werken? Verf bestellen doe je dan ook handig online, nadat je alle mogelijkheden hebt bekeken. Dat je er ook testers en mengtubes vindt, maakt dat je meteen alles in huis hebt.