Bloembollen

  • 1 -23 van 39 producten
Hubo staat voor je klaar!

Bloembollen kopen 

Bloembollen zijn een echt Nederlands natuurproduct waar ons land wereldwijd bekend om staat. Bloembollen zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten: enkeljarig, meerjarig en verwilderingsbollen. Enkeljarige bloembollen bloeien het eerste jaar na het planten op zijn allermooist. Meerjarige bloembollen bloeien meerdere jaren achter elkaar. Verwilderingsbollen komen ook ieder jaar terug, maar breiden zich ook uit waardoor ze eindeloos kunnen blijven bloeien. Bij Hubo kun je verschillende bloembollen soorten kopen. 

Wanneer bloembollen planten?

Wil je in het voorjaar genieten van een prachtig bloeiende tuin? Plant je bloembollen dan in de periode van september tot december, bij voorkeur voor de eerste nachtvorst. Wil je een langere tijd van een vrolijke, fleurige tuin genieten? Houd dan ook rekening met de bloeitijd van de betreffende bloem of plant. Door verschillende bloeitijden met elkaar te combineren, kun je al vanaf de winter van prachtig bloeiende bloemen genieten tot zelfs in de zomer met speciale zomerbloeiers. 

Geniet van een vrolijke tuin of balkon

Geniet van een vrolijke tuin of een gezellig balkon met de meest uiteenlopende bloembollen soorten: krokussen, hyacinten, tulpen, anemonen en narcissen. Bij Hubo kun je verschillende soorten bloembollen kopen in één van onze vestigingen. Ook kun je online direct je favoriete bloembollen bestellen.