Bouwlampen & toebehoren

Filter en sortering

  • 1 -11 van 11 producten
Hubo staat voor je klaar!

Bouwlampen en toebehoren maken je werk een heel stuk makkelijker

Werken in gebouwen die nog niet af zijn, betekent vaak werken in het donker. Ga dan vooral niet met zaklampen aan de slag, die zorgen niet voor het juiste licht. Bouwlampen maken het leven van een vakman een heel stuk makkelijker en veiliger. Elke bouwlamp uit onze collectie is van de hoogste kwaliteit en kan tegen een stootje, zoals het hoort voor bouwverlichting. Onze led bouwlampen geven sterk en koel wit licht zodat het net is alsof je bij daglicht werkt.

Welke bouwlamp kies jij?

Pas je bouwverlichting aan aan je activiteiten. Uit ons assortiment kies je bijvoorbeeld voor een led bouwlamp op een statief of een led bouwlamp die kan hangen of klemmen met een magneet. Kies je voor een bouwlamp op accu of wil je een bouwlamp kopen met snoer? Een accu bouwlamp en een oplaadbare bouwlamp bieden de mogelijkheid om te werken waar geen stroom voorhanden is. Oplaadbare bouwlampen zijn bij veel vaklui erg in trek. Bekijk ook het bereik van de led bouwlamp en of de bouwlamp waterdicht is. Al onze bouwlampen hebben een slagbestendige behuizing en wij hebben enkel gerenommeerde merken in ons assortiment. Weet je niet goed of je een accu werklamp, een oplaadbare bouwlamp of een bouwlamp op statief met stoer wil kopen? Vraag het aan ons vakteam!

Een bouwlamp kopen bij Hubo is kiezen voor topkwaliteit

Hulp nodig? Zoek je een grote of een mini accu werklamp, een accu bouwlamp met statief of wil jij een bouwlamp op accu met een zeker bereik? Vraag het ons gerust. Hubo helpt.