Elektrische kachels

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -21 van 21 producten
Hubo staat voor je klaar!

Hubo helpt je met het kiezen van een elektrische haard

Klus je graag in de garage of schuur? Een elektrische kachel is dan je beste vriend. Ook de badkamer en andere delen van het huis blijven warm met de juiste kachel. Ga je voor een convectorkachel, een ventilatorkachel of een sfeervolle elektrische inbouwhaard?

Welk elektrisch kacheltje past bij jou?

Kies een kachel die bij je past. De ventilatorkachel is geschikt voor werkplaatsen. De stille convector kachel is juist een aanwinst in huis. Plaats je het apparaat in de badkamer? Let dan op de IP-waarde. Waar je de elektrische kachel plaatst, bepaalt of het een certificering van IP-22 of hoger nodig heeft. Op zoek naar een elektrisch kacheltje dat extra sfeer geeft? Overweeg dan een elektrische haard met inbouw mogelijkheden.

De elektrische openhaard

Maak je huis warm en sfeervol met een elektrische openhaard. Je hoeft nooit meer hout in te slaan of de schoorsteen schoon te maken. Je sluit hem aan op netstroom met de stekker en bedient de elektrische haard met de afstandsbediening, terwijl je met de voetjes omhoog zit. Er zijn verschillende elektrische haarden te koop. Zo is de elektrische haard als inbouw model verkrijgbaar. Deze plaats je eenvoudig in je bestaande openhaard die buiten gebruik is. Ben je aan het verbouwen? De elektrische inbouwhaard is overal te plaatsen. Hij heeft namelijk geen schoorsteen nodig en past zelfs in een pilaar of scheidingswand in het midden van je kamer.