Dop- & steeksleutels

  • 1 -23 van 95 producten
Hubo staat voor je klaar!

Dopsleutels maken alles moervast

Wil je die moeren in je zelfgemaakte stoel stevig vastdraaien? Gebruik dan een dopsleutel, want hiermee draai je ze moervast. Uiteraard kan je ze er ook weer mee losdraaien. De dopsleutel is een handgereedschap waarmee je zeskantige en twaalfkantige moeren en bouten rond kan draaien. Op de sleutel zit een dop die past op een bepaalde maat schroefbout of moer. Dopsleutels zijn bij Hubo verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Dopsleutelsets voor allerlei bouten en moeren

Hubo biedt dopsleutels ook in handige sets aan. Zo’n doppendoos of ratelset bestaat uit een serie doppen van verschillende maten, een ratel en verlengstukken. De dopsleutelsets zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, met meer of minder onderdelen of een speciale vormgeving. Je bevestigt de juiste maat dop eenvoudig op de ratelsleutel en hiermee kan je zowel linksom als rechtsom draaien. Dankzij de ratel kan je ook aan de slag in situaties waarbij je weinig ruimte hebt om te draaien. Met een setje dopsleutels ben je op iedere klus voorbereid en kan je lekker doorpakken. 

Dopsleutels, doppen, adapters en verlengstukken

In het assortiment van Hubo vind je naast dopsleutels en doppen ook diverse voordelige adapters en verlengstukken. Een adapterset is bijvoorbeeld erg praktisch als je de doppen uit je dopsleutelset op een boormachine wilt gebruiken. Dit geldt ook als je wilt werken met een dop die niet op je ratel past. Verder kan het voor moeilijk bereikbare plekken handig zijn om je dopsleutel langer te maken. Dit doe je met een verlengstuk.