Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Beitels, gutsen & drevels

 • 1 -23 van 38 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Beitels, gutsen en drevels voor al je klussen

  Ga je aan de slag met houtbewerking of steenbewerking? Dan zijn beitels, gutsen en drevels onmisbaar. Voor houtbewerking gebruik je een houtbeitel in combinatie met een of meerdere gutsen om zo hout makkelijk te kunnen wegsteken. Overigens kun je gutsen ook voor de bewerking van linoleum gebruiken. Moet je project van hout verzonken spijkers hebben? Dan gebruik je drevels om zo de spijkers echt in het hout te verwerken. Beitels, gutsen en drevels zijn er in allerlei vormen en maten. Voor iedere klus zijn er overigens geschikte beitels te koop.

  Diverse beitels voor verschillende klussen

  Voor iedere klus is er een andere beitel te vinden. Ga je met hout aan de slag, dan kies je voor een houtbeitel in combinatie met een steekbeitel. De houtbeitel is verfijnd van uiterlijk, zodat je er heel precies mee werkt. Voor het stevige sloop-, steen- en betonwerk gebruik je een steenbeitel of een koudbeitel. Een koudbeitel is langwerpig en gebruik je samen met een hamer om bijvoorbeeld een muur te slopen. Een steenbeitel wordt ook gebruikt om mee te beeldhouwen. Om voegen en tegels los te wrikken, gebruik je respectievelijk een voegbeitel en een tegelbeitel. De tegelbeitel schuif je gemakkelijk onder dunne tegels, zodat je de muur of vloer niet beschadigt.

  Hubo helpt met de juiste beitels, gutsen en drevels

  Hulp nodig? Hubo helpt je met de juiste gereedschappen voor iedere klus, zoals met een steekbeitel, koudbeitel of een voegbeitel.