Hittemelders

Hittemelder: voor een stoffige en vochtige ruimte

Wil jij je huis optimaal beveiligen? Dan mag een hittemelder niet ontbreken. Dit preventiemiddel monteer je op plaatsen waar damp, vocht of rookontwikkeling optreedt. Zo is er een hittemelder voor de keuken, maar hij komt ook van pas in de kelder of garage. Met welk doel je hittemelders ook zoekt, je koopt er natuurlijk eentje in onze winkel. We hebben keuze genoeg en een veelzijdig aanbod hittemelders. Voor welke ruimte zoek jij een geschikte melder?

Wat zijn de voordelen van hittemelders?

De aankoop en montage van een hittemelder brengt allerlei voordelen met zich mee. Het is dé oplossing op plaatsen waar een rookmelder niet toepasbaar is. Een rookmelder geeft in vochtige of stoffige ruimtes al snel een vals alarm en dit is bij een hittemelder niet het geval. De alarmgrens ligt namelijk rond de 60 graden Celsius en daarom is installatie van een hittemelder een uitstekend idee. 

Hittemelder voor de keuken kopen? Hubo helpt!

Wil jij brandpreventie op slimme en efficiënte wijze vormgeven? Kies dan voor een hittemelder uit onze winkel. Op die manier bescherm jij alle gezinsleden in huis tegen een eventuele brand. In je zoektocht naar een hittemelder voor de keuken zijn we altijd bereid om je advies te geven. Doe daarom gerust een beroep op onze specialisten.

Hulp nodig bij de installatie of het gebruik van hittemelders? Ons vakteam staat klaar met advies en ondersteuning.