Rolluik op maat maken en monteren? Hubo regelt het voor je

Je huis beschermen tegen kou, hitte, wind én inbraak? Voorzie je woning van een rolluik! Zo speel je snel in op het weer en schrik je inbrekers af.

Vraag een offerte aan
Rolluiken plaatsen

De voordelen van rolluiken

  • Beschermt tegen wind, kou, hitte en inbraak.
  • Goed voor de energierekening.
  • Compleet verduisterend.
  • Demping van geluiden.
  • Houdt insecten buiten de deur.
  • Optimale privacy. Niemand die je ziet. 

Rolluiken in verschillende maten en kleuren

De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen. Door een hoogwaardige oppervlaktebehandeling hoeft het rolluik niet onderhouden te worden en is kleurechtheid gegarandeerd. Waarbij we je gelijk vertellen dat ze niet persé grijs hoeven te zijn.

We hebben rolluiken in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor heb je de mogelijkheid jouw keuze aan te passen aan je persoonlijke smaak en aan de architectuur. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op je rolluik geen invloed hebben. Ga je een rolluik kopen? Kijk dan naast de verschillende maten en kleuren, ook naar het type bediening.

Grijze rolluiken

Witte rolluiken

Rolluiken bediening

De bediening van de rolluiken is handmatig, elektrisch met schakelaar of afstandsbediening. Een elektrisch rolluik is gemakkelijk, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een handmatige bediening. Naast de bediening kun je ook een keuze maken uit verschillen maten en types rolluiken. 

Stroom of zonne-energie
Bij een rolluik met een schakelaar of afstandsbediening heb je de keuze tussen een rolluik dat werkt op stroom of zonne-energie. In een solar rolluik zit een zonnepaneel die gedurende dag oplaad, zodat je het ook kan gebruiken zonder direct zonlicht. Lekker duurzaam! Een bijkomend voordeel is dat de motor niet in verbinding hoeft te staan met een stroompunt. 

Beschikbare maten:

Breedte: 60 t/m 380 cm
Hoogte: 100 t/m 300 cm

Mocht je meer informatie wensen over de verschillende rolluiken en welke mogelijkheden er zijn, stel ons dan je vraag en wij voorzien je zo snel mogelijk van een persoonlijk advies. Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor buitenzonwering, zoals markiezen en uitvalschermen.

Rolluiken met verschillende soorten bediening
Rolluiken met verschillende soorten bediening
Rolluik op zonne-energie
Rolluik op zonne-energie

Hubo helpt: van advies tot montage

Het Hubo vakteam zorgt voor jouw rolluik op maat. Zij adviseren je niet alleen over het beste rolluik, ze komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen ze het rolluik bij jou thuis, met vakmensen uit de winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Hubo bij jou uit de buurt.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan