CV kranen

 • 1 -17 van 17 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  CV kranen bestellen

  Met een CV aftapkraan kun je handmatig de warmtetoevoer naar de radiator bepalen. Op het moment dat je niet gebruik maakt van een centrale verwarming die gereguleerd wordt door een centrale thermostaat, gebruik je een cv thermostaatkraan om de temperatuur te regelen. Door het open draaien aan de kraan wordt de warmtetoevoer vanuit de CV vergroot. Het is belangrijk dat je goed kijkt welke CV aftapkraan je nodig hebt. Iedere CV ketel is namelijk uniek, waardoor het type altijd verschilt. Wil je graag de temperatuur op een gemakkelijke manier regelen? Dan doe je er goed aan om de CV thermostaatkraan te vervangen met een nieuw model. Hier zie je namelijk meer gegevens op staan dan de oude modellen. Met name in de oudere huizen is dit nog niet op een goede manier geregeld.

  Waar zit de aftapkraan bij een CV?

  Het kan voorkomen dat je de CV wilt ontluchten of wilt bijvullen met water. In dit geval is een vul aftapkraan bij de CV benodigd. Deze zit in de meeste gevallen aan de achterkant naast de CV. Door de vul aftapkraan van de CV te gebruiken, kun je de CV voorzien van nieuw water. Daarnaast is het natuurlijk goed om geregeld de CV te laten luchten. 

  Vragen over CV kranen? Hubo helpt!

  Heb je niet gevonden wat je zocht, of heb je hulp nodig met de verschillende CV kranen? Hubo helpt je. Neem contact op met onze klantenservice en stel je vraag.