Dorpels

Dorpels

Dorpels bij ramen en deuren hebben verschillende functies. Aan de ene kant zijn dorpels esthetisch en geven ze een mooie afwerking aan je woning. Aan de andere kant zijn dorpels functioneel en praktisch omdat ze de waterafvoer bevorderen en ze het onderliggende metselwerk tegen vuil beschermen. Of je nu op zoek bent naar een raamdorpel, deurdorpel, stofdorpel of dorpel voor in de badkamer: bij Hubo ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten dorpels. 

Verschillende soorten dorpels

Bij kozijnen en raamwerken wordt zowel de bovenkant als de onderkant van de omranding dorpel genoemd. De bovenste noemen we bovendorpel en de onderste onderdorpel. Bij Hubo hebben we verschillende soorten dorpels in ons assortiment. Denk aan een raamdorpel voor bij het raamkozijn, een dorpel voor in de badkamer om de natte en droge ruimte van elkaar te scheiden en een stofdorpel om de ruimte tussen de deur en de vloer te dichten. Dorpels zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Zo hebben we beuken stofdorpels, maar ook voor een hardstenen dorpel zit je bij Hubo helemaal goed. 

Meer informatie? Contacteer ons vakteam

Of je nu op zoek bent naar een onderdorpel, een douchedorpel, een hardstenen dorpel of een raamdorpel: Hubo heeft een uitgebreid assortiment dorpels. Ben je op zoek naar meer informatie over de juiste dorpel in jouw situatie? Neem dan contact op met ons vakteam. Zij staan graag voor je klaar.