Hordeuren

Hordeur: weer insecten bij de deur

Een openstaande deur is een grote opening waardoor vliegen, spinnen en wespen gemakkelijk naar binnen glippen. Door de plaatsing van een hordeur voorkom je dit. Hordeuren zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Voor ieder type deur is er wel een passende oplossing voorhanden. Hubo levert diverse kwaliteitshorren voor een lage prijs.

Hordeur op maat voor elk type deur

Wil je jouw draaideur, schuifpui of dubbele openslaande deur voorzien van een deurhor? Kies dan voor een oplossing op maat. Een vaste hor is bijvoorbeeld een optie die vaak toegepast wordt bij naar buiten of binnen draaiende deuren. Zo’n deurhor is sterk en licht van gewicht. De montage is zeer eenvoudig en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Met zo’n vaste deurhor hou je insecten buiten de deur en kun je gemakkelijk in en uit lopen. Zoek je een andere elegante of praktische oplossing? Wellicht valt dan een plisséhor of lamellenhor bij je in de smaak. Een systeem met lamellen is bijvoorbeeld zeer gebruiksvriendelijk, ook voor kinderen.

Goedkope hordeur kopen bij Hubo

Weer insecten uit je huis en plaats zo’n handige hordeur uit het assortiment Hubo. De deurhorren uit onze collectie zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en hebben een lange levensduur. Ze zijn bovendien zeer betaalbaar en hebben een mooie vormgeving. We leveren diverse typen, zoals vaste hordeuren, rolhorren en magneethorren. Dankzij het fijnmazige gaas hou je allerlei ongedierte op een effectieve wijze tegen bij je schuifdeur, enkele draaiende deur of dubbele openslaande deuren.