Gordijnrailstoebehoren

  • 1 -23 van 82 producten
Hubo staat voor je klaar!

Gordijnrails: enkele en dubbele rails op maat

Wil je graag gordijnen ophangen in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer? Dan zijn goede gordijnrails belangrijk. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en dus vind je ook voor jouw interieur de meest geschikte gordijnrail. Of het nu gaat om dubbele gordijnrails, zwarte gordijnrails of gordijn glijders, wij hebben het allemaal in ons assortiment. En daarom vind je ook voor jouw interieur de geschikte hulpmiddelen om plezier te beleven aan je gordijnen. 

Welke gordijnrail heb je nodig?

Weet je niet goed welke gordijnrail je moet kiezen? Naast de enkele gordijnrail koop je bij ons ook dubbele gordijnrails. Daarnaast heb je wellicht ook voorkeur voor een bepaalde kleur. Met zwarte gordijnrails kies je voor stijlvolle rails om gordijnen aan op te hangen. Gordijn glijders zijn ideaal voor dunne gordijnen, terwijl runners vooral ideaal zijn bij zware gordijnen. 

Gordijnrail bevestigen, hoe doe je dat?

Wil je een gordijnrail vastmaken aan het plafond van de woon- of slaapkamer? Met behulp van de gebruiksaanwijzing gaat dit je zeker lukken. Het is ook mogelijk om de video te bekijken met de instructies hoe gordijnrails te monteren. Een uitstekende manier om deze klus te klaren. 

Beschik je over twee linkerhanden en heb je hulp nodig? Hubo meet, maakt & monteert. Ons vakteam helpt waar kan, dus schroom niet om ons in te schakelen voor jouw gordijnklus!