Kasten

Een kast heeft in iedere ruimte en opstelling een andere functie: van organiseren tot decoreren. Wij introduceren je alle soorten kasten en vertellen je hoe je die maakt, laat maken of opknapt.

Kasten op maat

Van kasten op maat heb je nog jaren veel plezier. Bij Hubo kun je jouw inbouwkast helemaal naar jouw persoonlijke wens samenstellen, ontwerpen en laten maken.

Een kast op maat voor elke stijl

Welke smaak heb jij op het gebied van interieur? Houd je van industrieel? Of gaat je hart sneller kloppen van een natuurlijke uitstraling? Voor elke interieurstijl hebben wij kasten op maat. Met een inbouwkast die bij de rest van je interieur past, komt het karakter van je woning namelijk veel meer tot zijn recht. Ontdek daarom de barndeurendraaideurenpaneeldeuren en stijldeuren van het exclusieve merk Raffito. Verkrijgbaar in allerlei modellen, kleuren en afwerkingen. En met bijpassende kastinterieur-onderdelen en accessoires maak je jouw kast op maat helemaal af.

Expert in maatwerk kasten

Wil je een kast op maat in jouw woning? Bijvoorbeeld een kast onder een schuin dak? Dat is een klus waar echt vakmanschap bij komt kijken. De montage-experts van Hubo zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen al jouw kasten helemaal op maat voor je maken. Nadat jij je persoonlijke keuzes aan ons hebt doorgegeven, bijvoorbeeld in de winkel, komen we bij je langs om de maten in te meten. De montage van jouw inbouwkast vindt vervolgens op de afgesproken datum plaats. Dankzij onze service geniet jij binnenkort van een kast die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet.

Neem contact met ons op over kasten op maat

Heb je vragen over onze kasten en het maatwerk dat wij daarbij kunnen leveren? We beantwoorden ze graag. Neem contact met ons op of bezoek een van onze Hubo vestigingen. In onze winkels lopen genoeg enthousiaste en ervaren medewerkers rond die jou kunnen helpen.