LED lampen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 327 producten
Hubo staat voor je klaar!

LED-lampen nodig? Gewoon bij Hubo!

Hebben je lampen het opgegeven en ben je nodig op zoek naar een nieuwe lamp? Bij Hubo ben je dan zeker aan het juiste adres. In ons ruime assortiment lampen bieden we ook tal van LED-lampen aan. Het voordeel van deze lampen is dat ze een hele lange levensduur hebben en je daardoor niet snel meer een nieuwe lamp hoeft aan te schaffen. Daarnaast verbruiken ze weinig energie, en laat dat nou net weer goed zijn voor het milieu en jouw energierekening. Win-win situatie toch?

Dimbare LED lamp en andere LED verlichting kopen

Waar we voorheen veel gebruik maakten van een hoeveelheid Watt als het gaat om de sterkte van de lamp, is dit bij LED verlichting verandert in lumen. Eén lumen staat gelijk aan het licht van één kaars. Zo heb je dus tal van hoeveelheden lumen waaraan je kunt zien hoeveel licht een lamp geeft. Daarnaast is het ook mogelijk om een dimbare LED lamp aan te schaffen. Zo kun je gemakkelijk zelf de hoeveelheid licht bepalen en de LED lamp past zich feilloos aan. Ook wanneer je op zoek bent naar nieuwe spotjes kun je het overwegen om over te stappen op LED.

Gemakkelijk online bestellen? 't kan!

Bij Hubo snappen we natuurlijk dat je niet altijd de mogelijkheid hebt om naar één van onze filialen te komen. Daarom kun je tegenwoordig gemakkelijk online bestellen en vervolgens thuis laten afleveren. Ideaal toch?