Douchewanden

  • 1 -23 van 68 producten
Hubo staat voor je klaar!

Een glazen douchewand voor een strakke look van je badkamer

Een glazen douchewand creëert in je badkamer een ruimtelijk gevoel. Met een glazen douchewand creëer je een badkamer die er plots veel groter uitziet en fris oogt. Douchewanden in glas maken van elke badkamer een plek waar je graag vertoeft.

Creëer een persoonlijke stijl met een glazen douchewand

Als je bijvoorbeeld een glazen douchewand voor je inloopdouche kiest, dan gaat je douchewand helemaal op in het geheel. In tegenstelling tot een douchebak loopt de vloer bij een inloopdouche volledig door over heel de badkamer. De douchewanden rusten op de vloer en daardoor krijg je het gevoel dat er geen afscheiding is tussen je douche en de rest van je badkamer. Toch kun je een persoonlijke touch geven aan je douchewanden. Kies bijvoorbeeld een douchewand met zwart frame die perfect aansluit bij je raamkozijnen of je zwarte badkameraccessoires. Of kies je voor een douchewand in glas met een bredere rand? Hierdoor krijgt de douchewand voor je inloopdouche een eigen karakter. Hulp nodig? Hubo helpt.

Kies het type douchewand in glas, wij helpen jou

Zoek glazen douchewand die uit één paneel bestaat, een glazen douchewand in een hoekvorm, een kwartronde glazen douchewand of een douchewand met deuren? Of weet je niet goed of je douchewand met zwart frame wel past bij jouw badkamermeubels of je badkamerkranen? Ons vakteam is er voor jou! Samen zorgen wij ervoor dat je glazen douchewand perfect past: bij je badmatten, je badkamerverlichting of wat er ook in je badkamer voorkomt. Wij staan klaar voor jou.