Handcirkelzagen

Een handcirkelzaag, zagen precies waar en wanneer jij wil

Vaak heb je maar enkele planken door te zagen, een stukje af te zagen van een balk of afvalhout in kleine stukken te zagen. Je neemt dan snel je handzaag of je brengt je hout naar je zaagtafel. Maar het gebeurt ook dat je snel iemand wil gaan helpen of dat je in de tuin of op je zolder even wat wil zagen. Dan is een handcirkelzaag dé ideale tool voor jou. Hulp nodig? Hubo helpt.

Onze handcirkelzagen bieden talloze mogelijkheden

Een tafelzaag heeft dan wel een diepere zaagsnede dan een handcirkelzaag, toch heb je heel wat mogelijkheden door een handcirkelzaag te kopen. Je zaagt er bijvoorbeeld hout, kunststof of Gyproc platen mee. Je stelt de zaagdiepte in en je kiest voor stofafzuiging. Of wil je een cirkelzaag met geleiderail voor zeer precies werk? Een cirkelzaag met geleider laat je toe om perfect recht te zagen. Met een cirkelzaag met geleiderail hoef je zelfs niet gaan aftekenen om toch correct te zagen. Een accu cirkelzaag geeft je nog meer flexibiliteit. Je werkt letterlijk overal waar jij maar wil. Of wil jij een cirkelzaag kopen met een afschuininstelling? Wij hebben ze ook.

Grote cirkelzagen en mini cirkelzagen, koop ze bij Hubo

Als je niet zo'n groot zaagblad nodig hebt, dan kies je er voor om een mini cirkelzaag te kopen of een Dremel cirkelzaag. Dit type van zagen zijn echte lichtgewichten. Wil jij meer weten over de verschillende soorten handcirkelzagen, zoek je een cirkelzaag met geleider, een accu cirkelzaag of een mini cirkelzaag? Ons vakteam staat voor jou klaar!