Douchekranen

Filter en sortering

  • 1 -23 van 29 producten
Hubo staat voor je klaar!

Je douchekraan, stijl tot in de kleine details

Douchekranen kiezen is even belangrijk als het kiezen van je douchewand, je badkamerkasten of je badkamerverlichting. Elk element in je badkamer draagt bij aan de algemene sfeer, zo ook je douchekranen. Het aanbod is groot bij Hubo. Ga jij voor een thermostaatkraan voor je douche, een inbouw douchekraan, een kraan met draaiknoppen of met een hendel? We hebben ze allemaal in ons gamma. Hulp nodig? Hubo helpt.

Je douche perfect inrichten, doe het met Hubo

Bij je douchekranen horen ook een doucheslang en een douchekop. Of ga je liever voor een douchestangset waarbij je alles in één hebt? Ook deze vind je in ons aanbod. Een thermostaatkraan, ook wel automatische mengkraan voor de douche genoemd geeft je nog meer comfort. Met een douchethermostaat hoef je je geen zorgen te maken of het water te koud of te warm zal zijn. Een thermostaatkraan voor de douche levert altijd water dat perfect op temperatuur is. Een thermostaatkraan is ideaal voor wie niet veel tijd heeft en snel een douche wil nemen. Hou je eerder van afwisselende koude en warme douches? Bij een niet automatische mengkraan voor de douche verander je makkelijk zelf de temperatuur terwijl je aan het douchen bent. 

Een uitgebreid assortiment douchekranen vind je bij Hubo

Ons aanbod douchekranen wordt regelmatig uitgebreid. Of je nu een inbouw douchekraan, een douchethermostaat, een handdouche of een douchekop met douchestang zoekt, ons vakteam helpt jou in je zoektocht. Bestellen doe je eenvoudig via onze webshop.