Een inloopkast laten maken: we maken het bereikbaar

De walk-in closet: op zijn Engels klinkt het meteen als het toppunt van luxe. Het is dan ook de meest gehoorde woondroom voor elke huizenbezitter. Want heb je een walk-in closet, dan heb je het gemaakt, toch?

Eerlijk is eerlijk: het Nederlandse woord ‘inloopkast’ voelt al meteen iets gewoner aan. Doet veel misschien eerder denken aan die garderoberuimte in de gang, of een bijzondere net-niet-kamerruimte in huis, waar een paar planken niet zouden misstaan. Maar wat je persoonlijke associatie ook is, met een inloopkast maak je superslim gebruik van de ruimte die je hebt. Als je hem tenminste laat maken door ons ervaren klusteam. En met hun vakwerk krijg je vanzelf dat luxe gevoel. Zonder de hoofdprijs te betalen. Voelt toch lekkerder.

Vraag een offerte aan
Inloopkast op maat

Hoe ziet jouw gedroomde inloopkast eruit? Wij maken hem

Of je nu een hele logeerkamer wilt omtoveren tot inloop-/garderobekast met alles erop en eraan, van ladekasten tot schoenrekken en garderobeliften, of dat je iets praktisch wilt doen met drie loze vierkante meters ergens anders in je huis: het Hubo klusteam ontwerpt, meet, bestelt en monteert een droom van een inloopkast in jouw woning. Met kennis van materialen, oog voor detail en ouderwetse vakkundigheid zorgen ze voor optimaal gebruik van de ruimte én voor een indeling waarbij je ook nog overal bij kunt, straks.

Makkelijk zat: zo schakel je ons in

Loop, als het je uitkomt, je Hubo winkel in de buurt binnen. Onze klusexperts staan altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. En om je koffie in te schenken, trouwens. Zijn je wensen en eisen helder, dan gaan we aan de slag met het ontwerp. En maken meteen een afspraak om bij je thuis de situatie te bekijken en op te meten. Zo weten we zeker dat we je de beste oplossing bieden.

Met een uitgekiend ontwerp, met daarin de indeling, maatvoering, materialen, kleuren en afwerkingen doen we je vervolgens een verrassend voordelig voorstel. Natuurlijk ga je graag in op onze offerte. We bestellen het benodigde materiaal en klaren de klus voor je het weet. Kun jij fluitend je nieuwe inloopkast inruimen.

Ook je ideale inloopkast door ons laten maken?

Kom langs jouw Hubo vestiging of vraag eerst een offerte per mail aan. Alleen kastdeuren nodig? Doen we ook. Eerst oriënteren? Laat je inspireren.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan