Buitenspeelgoed

Een echt speelpaleis met buitenspeelgoed

Kinderen houden van spelen, spelen en nog eens spelen! Hoe leuk is het dan om ze hun eigen speelpaleis te geven. Zo kun je de tuin inrichten tot een buiten speeltuin met het allerleukste buitenspeelgoed. 

Buitenspeelgoed 1 jaar

Elk kind verdient het beste buitenspeelgoed. Dit is speelgoed waar ze urenlang plezier mee zullen hebben en dat natuurlijk ook bij hun leeftijd past. Daarom kun je erop rekenen dat Hubo je helpt bij het vinden van speelgoed dat bij elke leeftijd past. Zo kun je bij buitenspeelgoed 1 jaar denken aan bolderkarren of loopfietsen.

Buitenspeelgoed 2 jaar

Zijn de kinderen wat ouder, dan kunnen ze ook genieten van speelhuisjes en zandbakken. Buitenspeelgoed 2 jaar gaat ook lang mee, zo spelen de kinderen hier nog de komende jaren mee.

Buitenspeelgoed 3 jaar

Voor de stoere kleuters koop je speelgoed uit het assortiment buitenspeelgoed 3 jaar. Zo zijn er schommels en speeltorens. Nu kunnen zij uren klimmen, rennen en glijden. Ook zijn er kleine en grote speeltorens. Er past dus in elke tuin wel een speeltoren. 

Buitenspeelgoed 4 jaar

Voor de grote kinderen is er ook genoeg te vinden aan buitenspeelgoed 4 jaar. Er zijn trampolines om urenlang op te springen en waterglijbanen om met vriendjes vanaf te glijden.

Speelgoed buiten dat lang mooi blijft

Speelgoed buiten, maar dan duurzaam. Speelgoed dat buiten wordt gebruikt, moet van goede kwaliteit zijn. Het moet namelijk bestand zijn tegen weer en wind. Hulp nodig? Hubo helpt je bij het uitzoeken van zulk soort speelgoed.