Filter producten

Prijs
1-16 van 326 producten

Installatiemateriaal voor de aanvoer van water

Op verschillende plekken in en om je huis wil je graag water uit de kraan kunnen tappen. Hiervoor heb je een waterleiding nodig. Hubo biedt je diverse installatiematerialen aan, waarmee je deze kan aanleggen. Denk aan buizen, waterslangen en koppelstukken. Uiteraard verkopen we ook allerlei handige onderdelen en oplossingen om lekkages te voorkomen. 

Een nieuwe wateraansluiting in je huis maken

Het is erg praktisch om stromend water bij de hand te hebben. Wellicht ben je daarom van plan een wastafel in een slaapkamer te plaatsen. Hiervoor zul je vanaf een plek in je huis waar al waterleiding ligt een nieuwe aftakking moeten maken. Deze maak je door de juiste materialen te gebruiken, want niet alles is zomaar geschikt als waterleiding. De materialen moeten bijvoorbeeld niet gaan roesten of gifstoffen afgeven. Meestal worden er koperen buizen gebruikt, maar er zijn ook buizen en slangen van andere materialen, zoals polyethyleen, verkrijgbaar. Behalve buizen en/of slangen heb je ook bevestigingsmaterialen nodig en diverse koppelingen om de buizen goed met elkaar te verbinden. Bij Hubo vind je alles wat je zoekt! 

Alle benodigdheden om waterleidingen aan te leggen

Het assortiment van Hubo bestaat uit allerlei goedkope onderdelen voor de aanleg van je nieuwe waterleiding. Stopkranen, T-stukken van messing, knelfittingen, sokken en wartels zijn wat voorbeelden. Blijkt na het klussen dat de leiding op een bepaald aansluitpunt toch nog lekt? Dan hebben we bijvoorbeeld ook handig afdichtingskoord te koop, waarmee je dit eenvoudig en snel kan verhelpen.