Veiligheidsbrillen

  • 1 -13 van 13 producten
Hubo staat voor je klaar!

Bescherm je ogen met een veiligheidsbril

Om tegels, hout of ijzer op maat te maken, zal je deze in de juiste vorm zagen. Hierbij kunnen splinters, zaagsel en zelfs vonken in het rond vliegen. Om je ogen te beschermen draag je daarom tijdens dergelijke klussen een veiligheidsbril. Er zijn verschillende veiligheidsbrillen om uit te kiezen. Belangrijk is dat een werkbril altijd goed aansluit op je gezicht, zodat splinters, stof of vonken niet achter de bril terecht kunnen komen.

Voor iedere klus een veiligheidsbril

Een veiligheidsbril is handig bij verschillende klussen. Zo draag je een werkbril bijvoorbeeld bij het schilderen van het plafond of schoonmaken van het afzuigsysteem in huis. Vooral als je snel last hebt van stof is een veiligheidsbril al fijn. Meestal worden veiligheidsbrillen gedragen bij het werken met powertools, omdat die nogal wat stof, vonken, kruimels en splinters doen opwaaien. Veiligheidsbrillen zijn ook handig wanneer je met bijtende stoffen werkt, bijvoorbeeld als je aan het werk gaat met ammonia voor het vetvrij maken van oppervlakten. 

Ben je brildragend? Dan kies je voor een overzet veiligheidsbril. Het fijne aan deze overzet veiligheidsbril is dat je hem moeiteloos over je eigen bril opzet. Zo zie jij goed wat je doet en zijn je ogen en bril op sterkte goed beschermd. 

Hubo helpt een veiligheidsbril te kopen

Hulp nodig? Hubo helpt een veiligheidsbril te kopen met een goed, persoonlijk advies. Bescherm je ogen met een van de veiligheidsbrillen en geniet nog meer van het klussen.