Plakletters, stickers & bordjes

 • 1 -23 van 638 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Plakletters en pictogrammen voor decoratie

  Voor het aanbrengen van teksten in je huis of bedrijf zijn plakletters ideaal. Dit kan puur functioneel zijn of decoratief. Denk bijvoorbeeld aan plakletters voor een kastje met gereedschap in de schuur of het aanbrengen van een mooie spreuk op een deur. Bij Hubo kun je ook terecht voor zelfklevende pictogrammen, bijvoorbeeld om aan te geven dat er in een ruimte niet gerookt mag worden.

  Creatief met plakletters en cijfers

  Plakletters en cijferstickers kennen tal van creatieve mogelijkheden. Ze zijn op vele ondergronden en objecten aan te brengen. Gebruik ze bijvoorbeeld voor de belettering van een wand, een boot of een naambord. Als je een bedrijf hebt, zijn plakletters ook perfect voor het maken van een reclamebord. Klanten kun je zo attenderen op je verkoopwaar. Binnen je bedrijfspand is het daarnaast ook slim om bezoekers wegwijs te maken met pictogrammen die verwijzen naar de toiletten of de uitgang. Hubo heeft hiervoor een groot aantal ontwerpen in het aanbod.

  Mooie plakletters kopen via Hubo

  Wil je voordelige plakletters en andere woonaccessoires bestellen? Dat is mogelijk via de webshop van Hubo. Ook in onze winkel bij jou in de buurt kun je plakletters kopen. Je kunt kiezen uit alle letters van het alfabet, cijfers en vele handige pictogrammen. Afhankelijk van het type zijn de stickers los verkrijgbaar of koop je in een keer een hele set. Stickervellen met letters, cijfers en pictogrammen zijn bij Hubo in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Pas de plakletters en cijfers toe op iedere creatie die je wilt.