Buisisolatie

 • 1 -20 van 20 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Leef ecologisch, kies voor degelijke buisisolatie

  Je buizen degelijk isoleren bespaart je heel wat geld. Buizen van radiatoren, waar heet water doorheen loopt, koelen nauwelijks nog af. Het water blijft veel langer warm. Anderzijds voorkomt het isoleren van buizen van waterleiding in de winter dat je leidingen bevriezen. In ons assortiment vind je diverse afmetingen en diameters. Het jij bijvoorbeeld een buisisolatie van 22mm, een buisisolatie van 50mm of een buisisolatie van 110mm nodig? En wil jij een buisisolatie in zwart of grijs? Wij hebben ze. Hulp nodig? Hubo helpt.

  Buisisolatie aanbrengen? Doe het zoals het hoort

  Wil jij een verwarmingsbuis isoleren? Dit doe je makkelijk zelf. Maar je doet het volgens de regels van de kunst. Ons vakteam helpt jou graag als je er zelf niet goed uitkomt. Een cv leiding isoleren begint bij het op maat snijden van de cv buis isolatie. Je brengt de buisisolatie rond de buis aan. Maar daar stopt de verwarmingsbuis isoleren niet. Je moet de buisisolatie perfect dicht maken. Sommige types isolatiebuizen hebben een kleefstrip. Andere kleef je dicht met onze speciale cv buis isolatie tape. Voor afsplitsingen en bochten van de cv buis isolatie vind je bij ons ook T-stukken en hoeken. Deze hebben wij in diverse maten: voor buisisolatie van 22mm, voor buisisolatie van 50mm en voor buisisolatie van 110mm bijvoorbeeld.

  Buisisolatie kopen bij Hubo

  Wanneer je je cv leiding gaat isoleren, koop je alle benodigdheden via onze webshop. Wil je een bepaalde diameter van cv buis isolatie of wil je buisisolatie in zwart? Bestel ze online, wij leveren onze producten zeer snel.