Jachtlak

  • 1 -8 van 8 producten
Hubo staat voor je klaar!

Jachtlak – bootlak

Wat is jachtlak? De naam jachtlak, ook wel bootlak genoemd, staat voor speciale lak die gebruikt kan worden in en op boten. De oppervlakken van boten, schepen en jachten krijgen namelijk zware omstandigheden te verduren. Denk aan constante blootstelling aan water, verschillende soorten neerslag en sterke uv-straling van de zon. Met behulp van jachtlak geef je jouw boot, schip of jacht én een mooie uitstraling én het biedt de nodige bescherming. Met behulp van bootlak worden de gelakte delen kras- en slijtvast. 

Verschillende soorten botenlak

Bij Hubo ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten botenlak van de beste merken zoals Rambo, Tenco en Glitsa Ruwa. Jachtlak breng je eenvoudig aan met een kwast, roller of middels spuitapparatuur. Het is erg belangrijk dat de bootlak wordt aangebracht op een schoongemaakte, droge en vetvrije ondergrond. Breng voor de zekerheid altijd meerdere lagen jachtlak aan voor een optimale bescherming. Dit zorgt daarnaast voor meer glans en het hout van je boot of schip blijft langer in goede staat. 

Meer informatie?

In het uitgebreide assortiment van Hubo vind je altijd de blanke bootlak die je nodig hebt. Ben je op zoek naar meer informatie? Laat je dan adviseren door ons vakteam. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze qua bootlak.