Horren op maat laten maken

Horren op maat laten maken

Hor op maat? Tegen insecten én pollen?

Naar binnen- of buitendraaiende deur, dubbele deur of schuifpui: voor elke situatie hebben wij een oplossing. Onze vakmensen monteren de hor vervolgens bij jou aan huis.


Dit is hoe het werkt:


Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Jij uit je frustratie over alle ongedierte in huis, vooral die vervelende muggen die je uit je slaap houden, en zoekt samen met de vakman naar dé oplossing. Hij komt vervolgens bij je thuis en meet de ruimte waar de hor moet komen op.

Samen met hem bekijk je het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. De vakman monteert zo snel als hij kan de hor op maat.

In 4 stappen naar een hor

1. Kies je type

Waarvoor heb je de hor nodig? Is het voor je raam of voor je deur? Ook is het van belang om helder te hebben of de deur naar binnen of buiten open draait. Ramen zijn er in meerdere soorten. Zo heb je dakramen, draai-kiepramen naar binnen of buiten, schuiframen en uitzetramen. Hubo heeft voor elk type raam of deur een passend hor.

Bekijk horren bij ramen en deuren.

Hordeur
Dakraamhor
Plisse hordeur
Inzet rolhor
Inzet rolhordeur
Rolhor

2. Kies je stijl

Haal je de hor er in de winter uit, of laat je deze zitten? Een plisséhordeur neemt minder plaats in dan een openslaande hordeur en is ook gebruiksvriendelijker. Maar met een huisdier is dit type niet altijd even praktisch. Dan kun je beter kiezen voor een lamellenhor, daarmee loopt je dier makkelijk naar binnen en buiten.

Als raamhor kun je kiezen voor een inzethor, deze haal je er in de winterperiode makkelijk uit. Wil je toch een permanente oplossing, kies dan voor een rolhor. De cassette blijft zitten en op het moment dat je het raam open hebt staan, rol je eenvoudig de hor naar beneden.

Vaste raamhor
Plissehordeur
Raamrolhor

3. Kies voor comfort

Een hor is niet alleen geschikt voor het weren van ongewenste gasten, het kan ook pollen buiten te houden. Kies dan voor pollenwerend gaas en voorkom allergische reacties. Je woonklimaat wordt zo niet alleen beter, het houdt ook de lucht zuiver.

Een hor kan je woonklimaat verbeteren.

Plissédeur
Hor
Plissédeur

4. Kies voor gemak

Een hor moet precies passen en makkelijk bedienen. De Hubo vakman meet en monteert de hor bij jou thuis. Zo weet je zeker dat er geen kiertje open blijft waar die mug of een pol alsnog doorheen komt.

De Hubo vakman meet en monteert de hor bij jou thuis.

Montage
Plissédeur
Rolhor
Wat kost een hor op maat?

Een inzethor kun je al kopen vanaf 98 euro. Je hebt ook profielen die je zelf erin zet, dan ben je voor 50 euro klaar. Ga voor een offerte op maat naar de Hubo bij jou in de buurt.

Zijn er horren in verschillende kleuren?

Ja, dat kan.

Stel je hebt een grijze afwerking van  je deur en/of gordijnen, dan wil je een hor in dezelfde kleur. Dit gaat dan om de cassette en omlijsting. Je kunt zelfs de kleur van het gaas kiezen, dit gaat dan om tinten. 

Kunnen jullie komen inmeten?

Ja, onze vakmensen kunnen langskomen om het kozijn van de deur of raam te bekijken. Ze maken daarna een gepast voorstel. Benieuwd? Vraag hier een offerte aan.