Bouwradio's

Bouwradio kan tegen een stootje

Luister je graag je favoriete muziek tijdens het klussen, tuinieren of verbouwen? Dan is een bouwradio ideaal. Deze radio’s zijn speciaal gemaakt om te gebruiken op plaatsen waar gewerkt wordt. Ze zijn steviger gebouwd en kunnen dus wel tegen een stootje. Verder is een bouwradio uitstekend beschermd tegen regen, vuil en stof. Er zijn verschillende bouwradio’s verkrijgbaar. Neem je een bouwradio op accu of met kabels of ga je het liefst voor een bouwradio dab? Oriënteer je van te voren goed en bekijk wat de mogelijkheden zijn voordat je overgaat tot een bouwradio kopen. 

Krachtige bouwradio dab

Een DAB bouwradio is nog krachtiger dan een FM radio. Je hebt met een bouwradio dab meteen alle beschikbare kanalen voorhanden. Dit apparaat ontvangt namelijk via de digitale weg radiosignalen. Overweeg je een bouwradio op accu, dan maak je zeker een goede keus. Je hebt dan namelijk veel minder gedoe met kabels. Zeker tijdens het werken is dat handig en bovendien beter in verband met je veiligheid. Verder kun je natuurlijk de accu vervangen mocht deze versleten zijn. Over het algemeen gaan de accu’s echter zeer lang mee. 

Hubo helpt: geschikte bouwradio kopen

Hulp nodig? Wil je deskundig advies bij het kopen van een bouwradio? Vraag je jezelf af welk model in jouw situatie het meest handig is? Ons vakteam kan je alles vertellen over de verschillen tussen de bouwradio's. Op die manier maak je gemakkelijk de beste keus.