Gereedschapskisten opbergsystemen

Filter en sortering

Prijs
 • 1 -23 van 74 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Kisten en bakjes: veelzijdige opbergruimte

  Wil jij je spullen netjes opbergen? Dan bieden de plastic opbergboxen, stappelbakken en dozen van Hubo je volop mogelijkheden. Er is ruime keus qua afmetingen en vormgeving. We hebben onder andere gereedschapskisten met uitneembare bakken en assortimentsdozen met uitneembare scheidingen in ons aanbod. Ook verkopen we allerlei stijlvolle opbergbakken voor gebruik in je woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. 

  Vele soorten kunststof opbergboxen

  Berg je gereedschap, onderdelen, bevestigingsmaterialen en alles wat je maar wilt, gemakkelijk op in handige kunststof bakken. Kies voor boxen met of zonder deksel. Of ga voor stapelbare bakjes met een halfopen voorkant. Dit is ideaal voor kleine spullen die je gemakkelijk wilt kunnen pakken, zoals pluggen en schroeven. De kleinste spijkertjes, moertjes en palletjes zijn efficiënt op te bergen in een kast met kleine lades. Zoek je iets wat opvouwbaar is? Dan is een vouwkrat bijvoorbeeld erg praktisch. Deze pak je erbij als het nodig is en even later berg je zo’n kratje weer opgevouwen weg. Dat is lekker flexibel en neemt weinig ruimte in. 

  Stapelbakken voor al je spullen

  De opbergbakken, kisten en ladekastjes van Hubo zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Naast je klusspullen kun je er ook allerlei soorten voorraad in bewaren. Zo hebben we bijvoorbeeld ook handige uit bakken opgebouwde voorraadrekken in ons assortiment. Ben je op zoek naar een fijne box om je tuingereedschap gemakkelijk mee te kunnen nemen? Dan is een kunststof draagbak met handvat wellicht een goede optie. Varieer naar hartenlust met onze multifunctionele opbergboxen.