Traplak

Met traplak bescherm je optimaal je trap én jezelf

Trapverf is bedoeld om je trap te beschermen tegen krassen en vocht. Voor een trap is gewone verf of beits niet voldoende en traplak is dan ook speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. De toplaag die je met lak voor een trap aanbrengt, is zeer hard en loopbestendig. Ga je voor nog meer veiligheid op de trap? Hubo helpt! In ons aanbod vind je bijvoorbeeld traplak antislip, deze verhindert dat de trap glad is en voorkomt ongelukken. Twijfel je nog welke trapverf of traplak te kiezen? Ons vakteam staat voor jou klaar.

Traplak, makkelijk zelf aan te brengen

Hulp nodig? Wij begeleiden jou in je klus. Bij Hubo vind je alle schildersbenodigdheden die je gebruikt voor het verven of lakken van je trap. Voor de voorbereiding van je trap vind je bij Hubo schuurpapier en schuurblokken. Na het schuren maak je de trap volledig stofvrij. Zowel trapverf als lak voor de trap drogen zeer snel en je gebruikt een speciale kwast voor trapverf. Deze kwasten hebben een afgeschuinde punt voor precisiewerk. Op de gebruiksaanwijzing van de trapverf lees je hoeveel lagen er nodig zijn, meestal zijn 2 lagen voldoende. Je laat elke laag goed drogen en maakt ze daarna telkens stofvrij. Als laatste laag komt de traplak of de traplak antislip. 

Bij Hubo koop je traplak en trapverf van de hoogste kwaliteit en de goedkoopste prijzen

Lak voor de trap koop je bij Hubo via internet. Hubo garandeert topkwaliteit, al onze producten worden door ons eigen team getest en onze prijzen zijn zeer scherp.