Rolhorren raam & deur

  • 1 -17 van 17 producten
Hubo staat voor je klaar!

Rolhorren voor ramen en deuren

Met een rolhor ben je lekker flexibel: doordat het gaas oprolbaar is in een cassette kun je het hor eenvoudig naar behoefte inzetten. Rolhorren zijn gemakkelijk aan te brengen voor zo’n beetje iedere deur en elk raam. Dankzij zo’n handige hor hou je vervelende insecten, zoals muggen en wespen, buiten de deur. Koop een voordelige rolhor of andere horren voor raam of deur bij Hubo.

Een rolhor tegen ongedierte

We willen bij mooi weer graag de deuren en ramen open zetten, maar bezoek van ongedierte in huis is niet gewenst. Door het plaatsen van rolhorren breng je een barrière aan die voor vliegen, spinnen en andere insecten onneembaar is. Het gaas in de horren is namelijk zeer fijnmazig. Er is zelfs horgaas dat pollen tegenhoudt. Er zijn diverse varianten leverbaar, zowel voor naar binnen als naar buiten draaiende ramen en deuren. Ook voor dakramen zijn speciale modellen te koop. De rolhorren van Hubo bieden je de mogelijkheid om overdag en ’s nachts optimaal te genieten van open ramen en deuren.

Functionele rolhor voor deur en raam

De rolhorren in het assortiment van Hubo zijn zeer degelijk en mooi afgewerkt. Je kan kiezen uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Er is een oplossing voor bijna iedere situatie, dus bijvoorbeeld ook voor een schuifpui. In bijna elk kozijn is een rolhor te plaatsen. Gun jezelf dus de luxe van een hor voor het draairaam in je slaapkamer, de deur naar de tuin of het dakraam op zolder.