Functionele plankdragers

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 111 producten
Hubo staat voor je klaar!

Plankdragers: functioneel, praktisch en soms ook onzichtbaar

Een plank of schap aan de wand monteren doe je met behulp van een zogenaamde plankdrager. Hij is functioneel en praktisch en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Omdat plankdragers te koop zijn in allerlei soorten en stijlen, vind je bij ons altijd de juiste dragers. Ze komen van pas in je interieur, werkkamer of garage. Kies onder andere uit schapdragers, onzichtbare plankdragers, blinde plankdragers en legplankdragers.

Welke plankdrager kies je?

Schapdragers komen goed van pas in je garage. Ze zijn sterker dan gewone plankdragers en kunnen flink wat gewicht aan. Onzichtbare plankdragers zijn speciaal ontworpen om planken zwevend te bevestigen. Na montage zijn ze dus niet meer te zien. Dit gaat ook op voor blinde plankdragers, want met deze pennen monteer je planken blind aan de muur. Legplankdragers kom je vooral tegen in kledingkasten en keukenkastjes. Voor iedere plank is er dus een geschikte plankdrager verkrijgbaar!

Plankdragers kopen? Hubo helpt!

Een plankdrager kopen voor thuis, je kantoor of werkplaats? Met allerlei soorten plankdragers is er meer dan genoeg keuzeaanbod. Nieuwsgierig naar meer producten om spullen op te bergen? Neem een kijkje bij de collectie opbergen en kies bijvoorbeeld uit een stellingkast, opbergrek of metalen wandrek.

Ben je niet zo handig bij het monteren van een plankdrager en heb je daarom hulp nodig? Ons vakteam komt met genoegen in actie bij de montage van al je plankdragers.