Vuilniszakken

  • 1 -10 van 10 producten
Hubo staat voor je klaar!

Ruim op met stevige vuilniszakken

Als je gaat klussen, maak je troep. Dat hoort erbij. Gelukkig heb je met stevige vuilniszakken de beste opruimmogelijkheden. Al is vuilniszakken kopen bij het klussen wellicht niet het eerste waar je aan denkt, je vindt ze wel allemaal in het assortiment. Van zakken voor de kliko tot aan kleine afvalzakken voor de prullenbak in de badkamer.

Vuilniszakken kopen voor iedere afvalbak

Een vuilniszak gebruik je om vuilnis in te verzamelen. Dat kan groente-, fruit- en tuinafval zijn, maar ook plastic en restafval. Voor ieder soort vuilnis is er een vuilniszak. Zo bescherm je de kliko bijvoorbeeld met een speciale GFT-vuilniszak. Voor restafval kies je voor de gewone zwarte vuilniszakken, met of zonder treksluiting. Verzamel licht afval, bijvoorbeeld van de slaapkamer of badkamer, in kleinere, vaak dunnere zakjes. 
Speciaal voor grof vuil, zoals klusafval, gebruik je de blauwe vuilniszakken. Deze zijn extra stevig, zodat er zwaarder afval in kan. Zo weet je zeker dat de zak niet scheurt als je deze naar een afvalverzamelpunt brengt.
Vuilniszakken zijn er in verschillende formaten. Door de inhoud van je vuilnisbak op te meten, weet je precies welke zak er geschikt is voor jouw bak. Dit wordt aangeduid in liters op de verpakking. Alle vuilnisbakken zijn anders van vormgeving. Kies gerust een vuilniszak in een formaat groter. 

Hubo helpt met verschillende afvalzakken

Hulp nodig? Hubo helpt met het adviseren van de beste afvalzakken die passen bij jouw klus. Maar ook met vuilniszakken voor huis-, tuin- en keukenafval, kleine en grote prullenbakken.