Spaarlampen

Spaarlamp nodig? Wij hebben hem voor je!

Ben je op zoek naar een spaarlamp? Bij Hubo hebben we ze gewoon voor je op voorraad. In ons online assortiment en in de assortimenten in onze fysieke winkels bieden we tal van oplossingen op het gebied van verlichting. Met een spaarlamp bespaar je, zoals de naam al doet zeggen, flink op energie, ten opzichte van een gloeilamp.

Alleen de allerbeste lampen

Bij Hubo gaan we altijd voor het allerbeste. We willen namelijk dat jij zo lang mogelijk kunt doen met een product. Daarom worden al onze producten uitvoerig getest. Zo voldoen de spaarlampen in ons assortiment niet alleen aan de wet- en regelgeving van de Europese Unie, ook testen wij de lampen uitgebreid. Zo weten we zeker dat we je een goed product verkopen. Naast de standaard spaarlamp, bieden we in ons assortiment ook spaarlampen met sensoren aan. Dankzij deze sensoren gaat de lamp alleen aan op momenten dat de lamp daadwerkelijk aan zou moeten gaan. Zo bespaar je nóg meer energie.

Spaarlamp online bestellen? Het kan!

Of je nu op zoek bent naar een spaarlamp E27 of juist naar een andere spaarlamp. Bij Hubo kun je er vandaag de dag gewoon voor kiezen om deze thuis te laten sturen. Daarnaast ben je, ook wanneer je op zoek bent naar armaturen, lampenkappen of andere binnenverlichting, bij Hubo altijd aan het juiste adres. Wil je dat we het komen bezorgen? Of kom je liever nog even langs in de winkel?