Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

CV radiator toebehoren

 • 1 -22 van 22 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  De perfecte radiator voor elke badkamer

  Badkamers zijn geëvolueerd naar ruimtes van rust en ontspanning met veel oog voor de inrichting. Een radiator in je badkamer kan dan ook een waar interieurstuk zijn dat het design benadrukt. Door het slim ontwerp heb je bovendien een radiator die eenvoudig aan de muur verankerd wordt. 

  Een radiator badkamer: gezelligheid in een handomdraai

  Ga voor een designradiator met buizen om handig je handdoeken te drogen. Wil je zelf de positie van je radiator bepalen? Met een olieradiator op wieltjes bepaal je waar je wil verwarmen. Als je klaar bent in de badkamer, berg je de radiator makkelijk terug op of gebruik je deze in een andere ruimte. De compact radiator is dan weer ideaal om ook een kleine badkamer lekker warm te houden. 

  Baden in stijl met een design radiator

  Een designradiator in zwart vormt een eyecatcher in de moderne badkamer. Een eenvoudig ontwerp in chroom is dan weer een bijzonder interieurstuk voor een lichte, strakke badkamer. Een landelijk interieur staat dan weer mooi met een design radiator in wit. 

  Snel en vlot een radiator kopen

  Kies uit een sierradiator met buizen, een olieradiator op wieltjes of een compact radiator om je badkamer steeds te voorzien van de nodige warmte. Doordat bij het ontwerpen van de radiators veel aandacht wordt besteed aan het design, vind je steeds een geschikt model voor je badkamer. Een radiator kopen doe je dan ook online, zodat je de verschillende mogelijkheden eenvoudig kunt bekijken.