Bedieningspanelen

Doorspoelen met een wc bedieningspaneel

Doorspoelen van de wc doe je meerdere dagen per dag. Dan mag de drukplaat van het toilet best stijlvol zijn en passen bij je interieur. Verduurzaam je je huis? Ook dan wil je een wc bedieningspaneel dat helpt om waterverspilling tegen te gaan. Met een goed bedieningspaneel voor het toilet is het mogelijk om zoveel stijlvol als duurzaam de wc na een bezoek door te trekken. Zo wordt een bezoekje aan het toilet een stuk leuker.

Drukplaat voor de wc

Een drukplaat voor de wc moet makkelijk te bedienen zijn voor jong en oud. Het is immers een druk op een knop om het toilet door te trekken. Als je duurzaam met water omgaat, dan kies je voor een wc bedieningspaneel met twee doortrekopties. De grote knop zorgt ervoor dat de stortbak veel water doorgeeft naar het toilet, de kleine knop juist voor weinig water. Hiermee bespaar je voor een kleine boodschap heel wat water en dat op stijlvolle wijze. Het bedieningspaneel voor het toilet is gemakkelijk in te bouwen in de muur en werkt samen met alle soorten stortbakken en toiletten. Het wc bedieningspaneel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd wel past bij de stijl en uitstraling van jouw badkamer.

Hubo helpt met een bedieningspaneel voor het toilet

Hulp nodig? Hubo helpt met de juiste onderdelen voor je toilet, dus ook met een drukplaat voor het toilet. En voor al je vragen staat ons vakteam voor je klaar.