Verdunnen & ontvetten

  • 1 -23 van 27 producten
Hubo staat voor je klaar!

Verfverdunner en ontvetter voor schilderen: voor al je verfklussen

Is de verf die je gebruikt te dik? Dit komt vaak voor bij koude of wat oudere verf. Met behulp van een verfverdunner is verf tot maximaal 10 procent te verdunnen. Hoeveel dit precies is, hangt af van het type verf dat je gebruikt. Lees daarom de instructies op het verfblik. Wil je eerst de ondergrond ontvetten die je gaat schilderen? Gebruik een goede ontvetter voor de verf wordt aangebracht.

Welke verfverdunner en verf ontvetter kies je?

Ontvetter voor verf en verfverdunner zijn er in allerlei soorten. Selecteer een verf ontvetter uit ons assortiment verfgereedschap en kijk ook direct bij het aanbod verfverdunners. Verf op olie- of terpentinebasis verdun je met behulp van terpentine. Er zijn ook producten verkrijgbaar waarmee je verf op basis van twee componenten kan verdunnen. Acrylverf is te verdunnen met water, maar het is eveneens mogelijk met behulp van speciale acrylverf verdunner. 

Acrylverf verdunner kopen? Hubo helpt!

Zoek je de juiste ontvetter voor schilderen of heb je een duwtje in de goede richting nodig bij een verfverdunner? Het is mogelijk om een beroep te doen op een van onze specialisten. Er is namelijk altijd een professional beschikbaar om je te voorzien van een deskundig advies. 

Wil je het ontvetten, verdunnen van verf of het schilderen liever niet zelf doen en heb je hulp nodig? Ons vakteam staat op werkdagen voor je klaar.